Com fem…

A l’Espai Entre Cordes pots fer classe de dilluns a divendres de 10 h. a 21 h.

Les classes poden ser individuals o grupals i estan dirigides a totes les edats i nivells. 

Si són classes individuals, els horaris són flexibles, i és simplement buscar un horari que et vagi bé a tu i al professor.

El nostre mètode es basa en el fet de que l’alumne tingui una experiència sensitiva amb la música i amb l’aprenentatge de l’instrument. És a dir que treballem els aspectes de la tècnica i de la teoria que ens fan comprendre com s’estructura una cançó i de com s’interpreta, ambdues parts les posem al servei de tenir una experiència musical integral i que aprenguis sentint la música, divertint-te i casi sense adonar-te.

Creiem que l’aprenentatge musical ha de ser un procés natural com ho és l’aprenentatge de la llengua, on primer tenim l’experiència del llenguatge i molts anys més tard estudiem la seva gramàtica. El més important per a nosaltres és que els nostres alumnes experimentin del plaer de fer música.

Per això, perquè el procés sigui amè, àgil i dinàmic, et deixem un instrument, és a dir que no fa falta que portis el teu instrument a classe. També et facilitem tot el material didàctic, com les anotacions, partitures, llibres, mètodes i una sèrie de recursos per a treballar amb l’ordinador.