Espai Entre Cordes, el teu espai…

Espai Entre Cordes el teu lloc on sentir i gaudir de la música i les arts!

Volem compartir aquest espai de música i arts amb tu, que et sentis com a casa teva.

Un lloc acollidor situat al barri de Poblenou, Barcelona, on pots expressar-te i desenvolupar les teves inquietuds musicals. T’oferim classes individuals i grupals de Guitarra, Baix Elèctric, Ukelele i Violí. Una experiència de més de 25 anys en l’educació musical avalen el nostre compromís i passió per la formació artística.

El nostre mètode es basa en el fet que l’alumne tingui una experiència sensitiva amb la música i l’aprenentatge de l’instrument. És a dir, treballem els aspectes de la tècnica i teoria que ens fan comprendre com s’estructura una obra musical i com s’interpreta, però aquests aspectes els posem al servei de sentir una experiència musical integral.

L’aprenentatge musical ha de ser un procés natural com ho és l’aprenentatge de la llengua, on primer tenim la pràctica del llenguatge i molts anys més tard estudiem la seva gramàtica. El més important per a nosaltres és que els nostres alumnes tinguin l’experiència del plaer de fer música.