Tornen els Vermuts a l’Espai Entre Cordes!

Espai Entre Cordes continua obrint nous espais per a la difusió de l’art! L’últim diumenge de cada mes tindrem un concert en format vermut on un artista convidat ens compartirà la seva obra!

Primer vermut del cicle 2022/23!

En aquesta oportunitat rebrem a:

Boomer’s Potage

Un trio de nova formació integrat per Jordi Funes, guitarra i lap steel; Xavi Martinez, bateria i percussió i Marcelo Acosta, baix elèctric i ashbory bass. Tenint el blues com un fil conductor i estètic, la recerca d’aquests tres músics passa per fusionar la tradició del gènere amb sonoritats més experimentals.

Tindreu l’oportunitat de presenciar l’Avant Premiere d’aquest projecte que només per donar una idea del so que està transitant podríem citar la música de Bill Frisell, John Lurie, Marvin Pontiac, Ry Cooder entre altres camins que aquest trio està explorant.

La cita és demà diumenge 30 doctubre a les 12:30h (taquilla inversa)

Us hi esperem!